3/20/11

SEGMEN BEN ASHAARI : TERIMA KASIH IBU !

assalamualaikum !


 mlm nyhh aq join segmen inche ben . terima kasih ibu . nak join segmen nyh leyhh tekan banner dye kat atas nyh ataupun clik >SINI< okeyhh :)

1. ceritakan knagan yang paling tidak dpat dilupakan bersma ibu anda . tak kire pahit atau manis . mestyy lebih 100 patah perkataan . 

hemm , bnyak sebenarnye kenangan ngn ibu tersayng aq . mse last year kteowng g LANGKAWI . so syiokk ! ayah bwak kete , fest2 ibu takot lha jugak nak naek feryy pegyy langkawi . aq lha jadik penenag atyy ibu *acehh ! haha . ibu baek gila . kteowng naek cabel car ! lagy best :) kali nyh aq pulak yng gerun ... grr grr . haha ! p duduk sebelah ibu n peluk ngn ibu rse selamat ! *mcm nak nanges* hmm , lagy ape ekh ? hah ! kami g langkawi geopark jugakk . kasi ikan mkan ! lompat2 ikan tuhh . ibu teruja , smpai jerit2 . haha ! aq sempat ag tuhh tnye ibu bab2 geografi sbb kat situh bnyak pokok bakau . pelik kan aq ? p ibu still melayan kerenah aq . mse kecik2 ag best ! yelah , aq kan satu2 nyer anak pompoan dlam family , so dpat lha peluang manja lebeyh ngn ibu . ngehehee*ketawa jahat*  dah cukup lha nyhh . mcm karangan  BM pulak hehe :)

2. antara ibu dan ayah , siapakah yang anda lebihkan ?

aik ? mne leyh berat sebelah ! hehe . aq tak penah lebeyh kan sape2 . p kekadang jekk aq dingin skit ngn ibu . p beberapa saat jek dh baekk ! hahaha :)

3. adakah anda sanggup tinggalkan ibu atau ayah anda di rumah orng tua ?

masyaALLAH , anak ape lha kan kalu sanggup tinggalkan mak bapak kat tempat gitu . tak nak aq jadik anak derhaka ! aq bawak mereka kalu aq g jauhh .

4. pendapat anda terhadap anak2 yng sanggup bercakaran merebut harta pusaka ibu bapa ?

budak2 nyh tak tahu erti NERAKA kot . mmng gila harta ! mereka nyh mmng tunggu2 mak bapak mereka meninggal . harap aq tak jadik macam nyh NAUZUBILLAH ! ><


sudah siapp ! haha :) SAYA SAYANG IBU SANGAT2 . nak nanges pulakk rsenyer join segmen nyhh :)


10 comments:

Silent Thinker said...

kasih ibu membawa ke syurga kan~!
sy syg mak ayah saya!~
hargai mereka sementara masih ada..
=)

mas saari said...

salam singgah n follow!
memang sedih bila bercerita pasal ibu jadi hargailah ibu anda selagi mereka masih ada...

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. ibu kamu terbaik, sama sepertimana Mama Nadh, terbaik buat Nadh.. kita sama2 pastikan, kita jugak jadi anak yang baik, yang soleh buat mereka, dan masa depan, kita ibu bapa contoh buat anak2 kita ya.. ;)

fRaMe+LenSeS said...
This comment has been removed by the author.
Azza Firza said...

ekekekee, syiokkk, apa apa pun, entri gempak, visit mine too :

saya sayang mama saya =)

biha yahya said...

@silent thinker : erm , aah ! biha pon syng ibu n ayahh :)

biha yahya said...

@silent thinker : erm , aah ! biha pon syng ibu n ayahh :)

biha yahya said...

@mas saari : thnks :D mmng sye amat hargai ibu !

biha yahya said...

frame lanses : ibu kte kan ratu aty kte . haha

biha yahya said...

@azza firza : okeyhh :D