4/30/11

Segmen Weh ! halah, dia bukan nak baca pun ape aq type

assalamualaikum !

 dah lama tak join segmen ! petang ni aq nak join segmen abng zam nii . agak syokk . kalau kau nak join tekan gambar bodoh kat bawah nii *abng zam tuh cakap gambar bawah ni bodoh okeyyy !


dahh ? ok , sekarang aq nak start bebel ! 
peduli ape kau bace ka tak kan ! aq nak jugak memaki hamun kau sepenuhh perasaan ! harrharrharrr :p

 entry ni dituju kepada kau budak setan ! wei , kalau kau pon teringin nak maki aq . baik juin segmen nii wehh --------------> abng zam hahahahaha XD

alahhh , kalau aq tak mentioned nama kau pon . pasti kau dah tahu punya aq kutuk kau kan ? HAHA .
kau 2 tak sedar gay dohh . 

aq benci gila lah dengan kau yang penting ! kau naik bus sama dgn aq ! sekolah pon kelas dekat2 jee . aq kengkadang boleh lah tahan dengan perangai kau yang tak ubah seperti donat baru masuk peti ais !

shitt ! fuck kau lah setan . dalam bus terhegeh hegeh dengan zifa . konon date lah ! kau ingat aq jelez ? ohhhhhhhhhhh SHIT ! tidak weiii . 

pernah sekali kau cakap mcm nii kau maki2 aq kan ? gedik lah , anak haram lah ! 

lepas tuh , sebok2 ejek nama atok orang ! tahu lah kau nak cari publisiti murahan dalam bus kan ? tapi tak payah lah babitkan atok moyangg kau tuh !
  
akhir kata buat kau lelaki jahanam ! ------------------------->

 sekali lagi aq ulang kau tuhh macam DONAT BARU KELUAR PETI AIS tahu ! sesungguhnya aq benci tengok duck face kau tuh :) soo soryy buat entry ni khas untuk kau !


*kahkahakaahkaah , thnks juga pada abng zam kerana buat segmen weekend nii . boleh maki2 beb . syokkk habis lah abng zam :)

12 comments:

Abang Zam said...

ahahahahaha

amboi! keras entry nih! hahaha..tak pe..ni kes budak sekolah ni abg leh settle dengan ketuk kepala semua yg terlibat

haih..sekolah habis dulu dik..hal macam ni tutup mata je lah
hahaha

btw thangs juin! belek lah lagi belog abg..banyak terlepas dah!

biha yahya said...

ehhhhh , budak sekolah jee kena ketuk ea ? hahahahh . aah ! bnyak tertinggal , pasal omwok melambak x smpat nak blogwalking belog abng

Kentang_ said...

Hahaha. Ape salah donut baru keluar peti ais? haha. Tiba-tiba terbabit plak.

Rafi Nilhan said...

haha..dangerous..

singgah dr segmen TFA

MiZ Rayy said...

hahaaa.. ko bls balik!!! xley diam, nty lg menjadi...

Miss Silent said...

zaman skula mmg zaman nak cari gado kan? dulu pun aku cam tu..haha

Sarah Sayuri Hartnett said...

suka dgr perkataan duck face itu..haha

biha yahya said...

kentang : dia tuh jijik .

sebab tuh mcm donat kuar oeti ais .

kerass aje . hahah !

biha yahya said...

rafi nilhan : ape yg bahaye nya wei ?

haha .

biha yahya said...

mizz ray : biasa lahh .
tak matang lagi .

hahahaha :D

biha yahya said...

miss silent : aah ! aku dah blas pon !

nak menangis budak laki tuhh ;p

biha yahya said...

sarah sayuri harnett : hahahaha . bagusss baguss !