12/5/11

Ditag again :D

assalamualaikum dan bismilahirahmannirahim : >

 abaikan gambar nih :P


game tag - tag - tag ! woaaah, dh lama tak kena tag, sekali semalam kak yaya tag . thankyou okay kakak comell .

11 things about me :
  •  umur baru mencicah 14 tahun <2011>
  • bakal menduduki peperiksaan PMR tahun hadapan.
  • benci diganggu bila tengah stress #acehhh !
  • bersifat kejantanan !
  • satu-satu nya anak perempuan dalam family. comel tak? :P
  • suka makan :)
  • suka tido dan membesarkan perut :P
  •  tengah addict dengan novel-novel berunsur "cinta" hehuww
  • setiap hari bergaduh dengan satu-satunya adik lelaki yang dia ada dalam dunia nih !
  •  apa lagi ek? hehe
  • abang - abang aku agak annoying gila kebabeng ! #termasuk ke dlam about me? kahkahkahkah .
11 soalan kak yaya tanya :


 awak mandi berapa kali sehari?
-tak menentu, 2 atau 3 kali kott.
 awak gosok gigi berapa kali sehari? 
- 2 kali. hehe
 awak shampoo rambut berapa kali seminggu?
-hampir setiap hari shampoo
 awak mandi pagi guna water heater tak?
- mestilah! haha
 awak selalu nyanyi masa mandi?
- semestinya :P
 awak suka guna sabun apa?
-sabun buku. dettol ( kuman pun tiada) haahaa
 awak suka guna toothpaste apa?
-err? safi . halal !
 awak guna shampoo and conditioner apa?
- sunsilk
 awak punya toothbrush warna apa?
-hehe, PINK !
 awak guna pencuci muka apa?
- safi perfect 10
 awak rasa macam nak tampar saya tak jawab soalan mengarut ni? tehee. (^^)v
-tak nak tampar tapi macam nak bagi makan sup kaki. haha, gurau2 :D
 
 11 soalan aku untuk tanya blogger lain :
 
  • nama manja korang apa?
  • suka makan apa?
  •  suka haiwan apa?
  • umur korang berapa?
  •  nak tak jadi kawan aku? kahkahkah
  • suka buli adik korang tak ?
  •  nak link FB boleh? kita nak add :P
  •  awak dah berpunya ? kalau belom boleh saya masuk "line" ?? hahaha!!
  •  doakan aku 8A PMR tahun depan boleh?
  •  suka tak dengan blog annoying aku nih?
  • nak bagi aku makan kaki korang tak , bila jawab soalan aku? kihkihkih

11 orang jadi magsa aku >:) hehee :

okay gudluck... and bila dah buat tag nih silakan tinggalkan komen anda disini :D
 

7 comments:

cik mashmello ^^ said...

nurul omeyy loteyy, terbaikk jawapan. (Y)

thanks btw. :)

khairul akmal bin azman said...

score 8A k! next year

biha yahya said...

cik mashmello: alooo akak yaya shomell.. masehh ~

biha yahya said...

khairul : Insaallah bro :D wish me luck !

aqyla iglesias said...

thanks for the tag . qyla akan buat game ni as soon as possible ye ^^

biha yahya said...

aqyla: okay2 ! heee :D

Addin said...

addin akan jawab okay ! :D