10/26/11

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!2



okay, kita terus straight to the point jelah :) hari ni aku nak join segmen kak LYSSA . alahh kakak yang comel tuhh :D

syarat2 nya kau semuaa boleh baca sendiri kat dia punya blog kay ? ni blog dia Kak Lyssa .

Dalam entry tersebut perlu ada :
  * Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang     lain tahu korang ni siapa .)
    * Kenapa Korang Buat Blog ??
    * Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
okay, soalan tu semua kalau nak join kita kena jawab !

first , cerita mengenai latar belakang diri ?

eerr? okay, nama penuh Nurul Nabiha Humairah. umur baru 14 tahun. duduk dekat pekan nanas , pontian , johor ! mula berblogging sejak tahun lepas :]  anak ke-3 dari 4 adik beradik. dah cukop lah tu kan? hehe, tak kan no i/c pon nak kutt :P

second , sebab apa aku buat blog?

sukasuka... boleh kongsi pendapat dengan semua orang dan saje je... sebab boleh kongsi masalah kat blogger lain . HAHA xD

lastly , siapa ajak aku berblog nih?

 sebenarnya, tak ada pun orang yang ajak. aku saje je nak test buat blog nih. kata orang ada blog nih best, memang betol lahh :)

haaa, dah siap ! cepat ! kalau korang nak join. kena lah cepat2. sebab tarikh tutup segmen nih pukol 4 petang nihh :)

17 comments:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nora Karim said...

ala... dah terlepas :-(

♥ J-ATIEEKA said...

hyee nabiha comel :) hehe salam perkenalan :)


dr segmen yg sama :)
http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

biha yahya said...

eryrn : thnks awak :) i will ! thnks sudi dtng blog budak tak matang nihh :)

biha yahya said...

NoraKarim : sabar okay :D lain kali join lahh

biha yahya said...

atieka: salam perkenalan jugak :)

yana sopian said...

aii..
cik yana dtg singgah..
and da follow pon..
dari segment yg same..
jemputlah ke blog cik yana yee..


http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

♥ J-ATIEEKA said...

aah la , adik dok pkn nnas je kann :D

follow you :)

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

biha yahya said...

yana : dah follow :D

biha yahya said...

atieka : aah ! akak pon jb kan?? hehe XD

biha yahya said...

kasih kita : saya dah follow :D

biha yahya said...

sarahanim : saya jenggah blog awak pulak :)

fieda said...

Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
Happy blogging...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com