12/10/11

Gaya Gegurl dekat FB :P

assalamualaikum :>



yeaaahh , rambut gua dah menjadi ketott. hehehe. rimas lah rambut panjang sikit. okay , itu bukan tajuk yang aku nak bincangkan arini .

Haaa , apasal dengan "Gegurl" dekat pasbuk nih?  benda nih just pendapat aku je yee. kau terasa ? haha bagusss ! mintaa maaafff :P  rilekk.. nih just kepada gegurl2 yang sakitkan mata sahajaa !

untuk si gegurl di pesbuk :

first thing , gambar :')

DP awak tuh tak boleh nak menghairahkan lagi ? hehe. saya yang perempuan pon macm nak muntah tengok awak pakai baju adik awak tuh :P then, kalau nak bergambar dgn lelaki pleaseee lah cover sikit.. ye, saya tahu awak ada BF. tapi tak kan sampai gambar  muahh kanan muahh kiri pon nak dijadikan DP :P 

second , caption di gambar :P

amboiii, yang nih mesti ramai gegurl2 HOOWWTT buat kan?  aku tak buat sebab aku tak hott :P kahkahkah ! nak contoh ?
  • pleasee komenn yang baik2 . saya tahu saya tak cantik dan tak comel macam awak :) hehe !
  • haaa, bulat kan mata saya? awak ada? tak adakannn... like okayy !
awak , kalau gambar sakitkan mata mcm mana saya nak komen baik2 . hahahaha xD
third , status.

haaa, ni lagi satu sebab kenapa aku mcm tak nak layan lagi pesbuk nihh.. status dyeorangg masyaALLAH ! ayat nye mcam baby baru belajor cakap .  contohnye?
  •  wak,,,iteww syukeww dhekaatt dyeww..buttttttts maluwww lorh nuks gitaww .
  •  kiteww ngah sdeyh neyh :( sobsobsob..
  • AqU sqYqng DeKqT ko LHq xD
itu diantaranya lahh.. padahal bnyak lagi tau.. hambik ! mak bapak suruh pergi sekolah belajo bahasa melayu tak nak.. lepas tuh menyusahkan hidup orang lain yang terpaksa baca status kau yang ala2 comeelll gituhh :P

okayy that's all. pendapat aku jek kay.. tak nak ikut sudahh ~ hari nih gua off memanah esok dah mula balik dahh :D

8 comments:

AwieKashi said...

okay...setuju sangat!! ^^

biha yahya said...

yeahhh, lebiuu . haha xD

Zafirah said...

Yes setuju. Sy tak letk gmbr sndri pn kt fb >.< Takut jd mcm amirah afiqah tu.

biha yahya said...

zafirah : thanks awak :D amirah afiqah,sape tuhh? tak pernah dengar ponn

Zafirah said...

lame-lame nnt awk tau sendiri lahh yea?

biha yahya said...

ouhkayy :)

cik mashmello ^^ said...

yeah! forever like entry ni yaw! (Y)

biha yahya said...

kak yaya : hoho, thankyouuuu. ILY :*